Csodálatos évszakok, élet és kultúra

Best of Japan

Adatkezelési tájékoztató

Hatálybalépés időpontja: 13. augusztus 2018

Üzemeltetem a https://japan77.net/ webhelyet (a továbbiakban: Szolgáltatás).

Ez az oldal tájékoztatja Önt a személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára vonatkozó irányelveimről, amikor a Szolgáltatást használja, és az ezekhez az adatokhoz társított lehetőségeiről.

Az Ön adatait felhasználom a Szolgáltatás nyújtására és fejlesztésére. A szolgáltatás igénybevételével Ön beleegyezik abba, hogy információkat gyűjt és felhasznál ezen irányelvnek megfelelően. Ha a jelen Adatvédelmi Szabályzat másként nem határozza meg, akkor az Adatvédelmi irányelvekben használt kifejezéseknek ugyanaz a jelentése, mint az I-ben és a Feltételekben, elérhetők a https://japan77.net/ oldalon.

Fogalommeghatározások

  • Szolgáltatás: A szolgáltatás a https://japan77.net/ webhely, amelyet Bon KUROSAWA üzemeltet.
  • Személyes adatok: Személyes adatok olyan élő egyénre vonatkozó adatokat jelentenek, akik azonosíthatók ezekből az adatokból (vagy azokból és az általunk birtokolt vagy valószínűleg birtokunkba kerülő egyéb adatokból).
  • Használati adatok: A felhasználási adatok automatikusan vagy a Szolgáltatás használatából vagy a Szolgáltatás infrastruktúrájából (például egy látogatás időtartamából) gyűjtött adatok.
  • Cookie-k: A cookie-k az eszközén (számítógépen vagy mobileszközön) tárolt kis fájlok.
  • Adatkezelő: Az Adatkezelő azt a természetes vagy jogi személyt jelenti, aki (akár önmagában, akár más személyekkel együtt, vagy más személyekkel közösen) határozza meg a személyes adatok feldolgozásának vagy feldolgozásának céljait és módját. A jelen Adatvédelmi Szabályzat célja , személyes adatainak adatkezelője vagyunk.
  • Adatfeldolgozók (vagy Szolgáltatók): Adatfeldolgozó (vagy Szolgáltató): bármely természetes vagy jogi személy, aki az Adatkezelő nevében dolgozza fel az adatokat. Az adatok hatékonyabb feldolgozása érdekében különféle Szolgáltatók szolgáltatásait vehetjük igénybe.
  • Adatok tárgya (vagy felhasználó)Az adatalany minden olyan élő személy, aki a Szolgáltatásunkat használja, és amely a személyes adatok tárgyát képezi.

Információgyűjtés és felhasználás

Számos különböző információt gyűjtök össze különböző célokra, hogy szolgáltatásunkat Önnek nyújtsam és javítsam.

A gyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

A Szolgáltatásom használata során felkérhetem Önt, hogy adjon meg nekem bizonyos személyes azonosítási információkat, amelyek felhasználhatók Önnel való kapcsolatfelvételre vagy azonosításra ("Személyes adatok"). A személyesen azonosítható információk magukban foglalhatják, de nem kizárólagosan:

  • E-mail cím
  • Keresztnév és vezetéknév
  • Telefonszám
  • Cookie-k és felhasználási adatok

Használhatom személyes adatait hírlevelekkel, marketing- vagy promóciós anyagokkal és egyéb, az ön számára érdekes információkkal kapcsolatba lépéssel. Ön felmondhatja a szóban forgó közlemények bármelyikének vagy mindegyikének az érkezését, ha kapcsolatba lép velem.

Használati adatok

Információkat is gyűjthetek a Szolgáltatás elérésének és felhasználásának módjáról ("Használati adatok"). Ezek a használati adatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például a számítógép Internet Protokoll címe (pl. IP cím), böngésző típusa, böngésző verziója, Szolgáltatásunk oldalai, amelyet meglátogatott, látogatásának ideje és dátuma, az ezeken az oldalakon töltött idő, egyedi eszköz-azonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Nyomon követési és cookie-adatok

Sütiket és hasonló nyomkövető technológiákat használok a szolgáltatásunkon zajló tevékenységek nyomon követésére, és bizonyos információkkal rendelkezünk.

A sütik kis mennyiségű adatot tartalmaznak, amelyek névtelen egyedi azonosítót tartalmazhatnak. A cookie-kat a böngésző egy webhelyről küldi el, és az eszközén tárolja. Más nyomkövető technológiákat is használnak, például jeladókat, címkéket és szkripteket az információk gyűjtésére és nyomon követésére, valamint a szolgáltatásunk fejlesztésére és elemzésére.

Utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes sütik használatát, vagy jelezze, hogy mikor küldik a sütiket. Ha azonban nem fogadja el a sütik használatát, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni a Szolgáltatásom egyes részeit.

Példák az általam használt sütikre:

  • Session Cookies. A munkamenet cookie-kat használom a szolgáltatásom működtetéséhez.
  • Kedvenc cookie-k. A Preferencia sütik segítségével emlékszem az Ön preferenciáira és a különféle beállításokra.
  • Biztonsági cookie-k. Biztonsági célokra biztonsági sütiket használok.
  • Hirdetési cookie-k. Reklám A cookie-kat arra használják, hogy olyan hirdetéseket kapjanak, amelyek az Ön és az Ön érdekei szempontjából fontosak lehetnek.

Az adatok használata

Best of Japan az összegyűjtött adatokat különböző célokra használja:

  • Szolgáltatásom nyújtása és fenntartása
  • Értesítés a Szolgáltatásom változásairól
  • Annak lehetővé tétele, hogy részt vegyen a Szolgáltatásom interaktív szolgáltatásaiban, amikor ezt választja
  • Ügyfélszolgálat biztosítása
  • Elemzés vagy értékes információk gyűjtése a szolgáltatásom javítása érdekében
  • A szolgáltatásom felhasználásának ellenőrzése
  • A műszaki problémák felderítése, megakadályozása és kezelése
  • Hírek, különleges ajánlatok és általános információkkal szolgál az általam kínált más árukról, szolgáltatásokról és eseményekről, amelyek hasonlóak a már vásárolt vagy megkeresett termékekhez, kivéve, ha úgy döntött, hogy nem kap ilyen információkat.

A személyes adatok feldolgozásának jogi alapja az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szerint

Ha az Európai Gazdasági Térségből (EGT) származik,  Best of Japan A jelen Adatvédelmi Szabályzatban ismertetett személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának jogalapja az általam gyűjtött személyes adatoktól és az összegyűjtésük konkrét körülményeitől függ.

Best of Japan feldolgozhatja személyes adatait, mert:

  • Szerződést kell kötnem veled
  • Ön engedélyt adott erre
  • A feldolgozás törvényes érdekeimnek felel meg, és az Ön jogai nem felülírják
  • A törvény betartása

Adatmegőrzés

Best of Japan személyes adatait csak addig fogja megőrizni, ameddig az a jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott célokhoz szükséges. Az Ön személyes adatait olyan mértékben fogom megőrizni és felhasználni, amely a jogi kötelezettségeim teljesítéséhez szükséges (például ha az adataimat meg kell őriznem az alkalmazandó törvények betartása érdekében), rendezni a vitákat és érvényesíteni jogi megállapodásaimat és politikáimat.

Best of Japan a felhasználási adatokat belső elemzés céljából is megőrzi. A felhasználási adatokat általában rövidebb ideig megőrzik, kivéve akkor, ha ezeket az adatokat a szolgáltatás megerősítéséhez vagy a szolgáltatásom funkcionalitásának javításához használják, vagy ha jogilag kötelesek ezen adatokat hosszabb ideig megőrizni.

Adatátvitel

Az Ön adatai - ideértve a személyes adatokat is - az Ön államán, tartományán, országon vagy más kormányzati joghatóságon kívül található számítógépeken átadhatók - és karbantarthatók -, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek a joghatósága szerinti országtól.

Ha Japánon kívül helyezkedik el, és úgy dönt, hogy nekem ad információt, kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat, beleértve a Személyes adatokat, továbbítom Japánba és ott dolgozom fel.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozatnak és az Ön által benyújtott információknak az Ön hozzájárulása jelenti az Ön hozzájárulását az átutaláshoz.

Best of Japan minden ésszerűen szükséges lépést megtesz annak biztosítása érdekében, hogy adatait biztonságosan és a jelen Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezeljék, és személyes adatait egyetlen szervezetre vagy országra sem továbbítják, kivéve ha megfelelő ellenőrzések vannak érvényben, ideértve az Ön adatok és egyéb személyes információk.

Adatközlés

Üzleti tranzakció

If Best of Japan egyesülésben, felvásárlásban vagy eszközértékesítésben vesz részt, személyes adatai továbbadhatók. Értesítést küldök, mielőtt személyes adatait továbbítanák, és más adatvédelmi irányelvek hatálya alá kerülnek.

Nyilvánosságra hozatal

Bizonyos körülmények között, Best of Japan lehet, hogy nyilvánosságra kell hoznia személyes adatait, ha ezt törvény előírja, vagy a hatóságok (pl. bíróság vagy kormányhivatal) érvényes kéréseire válaszul.

Jogi követelmények

Best of Japan nyilvánosságra hozhatja személyes adatait abban a jóhiszemű hitben, hogy az ilyen intézkedésekre szükség van:

  • A jogi kötelezettség teljesítése
  • A. \ T Best of Japan
  • A Szolgáltatással kapcsolatos lehetséges hibák megelőzése vagy kivizsgálása
  • A Szolgáltatás felhasználóinak vagy a nyilvánosságnak a személyes biztonsága érdekében
  • A jogi felelősség megóvása érdekében

Az adatok biztonsága

Az Ön adatainak biztonsága fontos számomra, de ne feledje, hogy az interneten keresztüli továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100% -ban biztonságos. Bár a kereskedelmileg elfogadható eszközöket igyekszem felhasználni személyes adatai védelmére, nem tudom garantálni annak abszolút biztonságát.

A kaliforniai online védelemről szóló törvény (CalOPPA) alapján a jelek "ne kövesse nyomon" irányelve

Nem támogatom a „Nem kövesse nyomon” („DNT”). A „Ne kövesse nyomon” egy olyan preferencia, amelyet a böngészőben beállíthat úgy, hogy tájékoztassa a webhelyeket arról, hogy nem szeretne követni.

A Ne kövesse nyomkövetés funkciót engedélyezheti vagy letilthatja böngészőjének Beállítások vagy Beállítások oldalán.

Adatvédelmi jogai az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szerint

Ha az Európai Gazdasági Térség (EGT) lakosa van, akkor rendelkezik bizonyos adatvédelmi jogokkal. Best of Japan célja ésszerű lépések megtétele annak érdekében, hogy lehetővé tegye személyes adatainak helyesbítését, módosítását, törlését vagy korlátozását.

Ha tájékoztatást szeretne kapni arról, hogy milyen személyes adataim vannak rólad, és ha azt akarja, hogy eltávolítsuk rendszerünkből, vegye fel a kapcsolatot velem.

Bizonyos körülmények között a következő adatvédelmi jogokkal rendelkezik:

  • Hozzáférés, frissítés vagy törlés az Önnel kapcsolatos információkhoz. Ha csak lehetséges, közvetlenül hozzáférhet, frissítheti vagy törölheti személyes adatait a fiókbeállítások szakaszban. Ha ön nem tudja ezeket a műveleteket végrehajtani, kérjük vegye fel a kapcsolatot velem, hogy segítsen.
  • A helyesbítés joga. Önnek joga van ahhoz, hogy helyesbítse az adatait, ha az információ pontatlan vagy hiányos.
  • A kifogás joga. Önnek jogában áll kifogást emelni a személyes adatok feldolgozásával szemben.
  • A korlátozás joga. Önnek joga van kérni, hogy korlátozzam személyes adatainak feldolgozását.
  • Az adatátviteli jog. Önnek joga van ahhoz, hogy strukturált, géppel olvasható és általánosan használt formátumban kapjam meg rólam vonatkozó információm.
  • A beleegyezés visszavonásának joga. Arra is jogosult, hogy bármikor, bármikor visszavonja hozzájárulását Best of Japan a személyes adatainak feldolgozásához hozzájárult.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen kérések megválaszolása előtt megkérdezhetem személyazonosságát.

Önnek joga van panaszt tenni egy adatvédelmi hatósághoz a személyes adataim gyűjtése és felhasználása kapcsán. További információkért vegye fel a kapcsolatot az Európai Gazdasági Térség (EGT) helyi adatvédelmi hatóságával.

Szolgáltatók

Külső társaságokat és magánszemélyeket alkalmazhatok szolgáltatásaink ("Szolgáltatók") megkönnyítésére, a Szolgáltatás nyújtására az én nevében, a Szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások elvégzéséhez vagy a Szolgáltatásom felhasználásának elemzéséhez.

Ezeknek a harmadik feleknek az Ön személyes adataihoz csak azért van szükségük, hogy ezeket a feladatokat a nevében elvégezzem, és kötelesek nem nyilvánosságra hozni vagy felhasználni más célra.

analitika

Használhatom harmadik fél szolgáltatóit a szolgáltatásom felhasználásának figyelemmel kísérésére és elemzésére.

  • Google Analytics: A Google Analytics a Google által kínált webanalitikai szolgáltatás, amely nyomon követi és beszámol a webhely forgalmáról. A Google az összegyűjtött adatokat a Szolgáltatásom használatának nyomon követésére és nyomon követésére használja. Ezeket az adatokat megosztják más Google-szolgáltatásokkal. A Google az összegyűjtött adatokat felhasználhatja saját hirdetési hálózatának hirdetéseinek kontextusba helyezésére és személyre szabására. A Google Analytics letiltó böngészőbővítményének telepítésével letilthatja azt, hogy a Szolgáltatásban végzett tevékenységét elérhetővé tette a Google Analytics számára. A kiegészítő megakadályozza, hogy a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js és dc.js) információkat osszon meg a Google Analytics szolgáltatással a látogatási tevékenységekről. A Google adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért keresse fel a Google adatvédelmi és szerződési feltételeit. oldal: https://policies.google.com/privacy?hl=en

hirdetés

Lehet, hogy harmadik fél szolgáltatóitól hirdetéseket mutatok Önnek, hogy támogassák és karbantarthassák szolgáltatásaimat.

  • Google AdSense és DoubleClick Cookie: A Google mint harmadik fél gyártója sütik használatával hirdetéseket jelenít meg a Szolgáltatásomban. A Google által a DoubleClick süti használata lehetővé teszi számára és partnereinek, hogy hirdetéseiket szolgáltassák a felhasználóknak a szolgáltatásom vagy az internetes más weboldalak látogatása alapján. Lehet, hogy leiratkozik a DoubleClick Cookie használatáról érdeklődésen alapuló hirdetésekben, ha felkereste a Google Ads Settings weboldal: http://www.google.com/ads/preferences/

Linkek más oldalakra

A Szolgáltatásom linkeket tartalmazhat más webhelyekre, amelyeket nem én üzemeltetek. Ha rákattint egy harmadik féltől származó linkre, akkor a képernyő eljut a harmadik fél webhelyére. Nyomatékosan javaslom, hogy olvassa el minden látogatott webhely adatvédelmi irányelveit.

Nincs kontroll vagyok, és nem vállalok felelősséget semmilyen harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásának tartalmáért, adatvédelmi politikáért vagy gyakorlatáért.

Gyermekek védelme

Szolgáltatásom nem szól 18 év alatti személyekkel ("Gyerekek").

18 évnél fiatalabb személytől nem gyűjtök tudatosan személyes adatokat. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudja, hogy gyermeke személyes adatokat adott nekem, kérjük vegye fel a kapcsolatot velem. Ha tudomására jut, hogy a szülők hozzájárulásának ellenőrzése nélkül gyűjtöttem a gyermekektől személyes adatokat, megteszem a lépéseket az adatok kiszolgálóimról történő eltávolítására.

Az adatvédelmi irányelvek módosításai

Időről időre frissíthetem az adatvédelmi irányelveimet. A változásokról az új adatvédelmi irányelvek ezen az oldalon történő közzétételével értesítem Önt.

A változás hatálybalépése előtt e-mailben és / vagy a Szolgáltatással kapcsolatos kiemelt értesítéssel értesítem Önt, és frissítem a jelen Adatvédelmi Szabályzat tetején található „hatálybalépés dátumát”.

Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az adatvédelmi irányelvet minden módosítás esetén. Az Adatvédelmi irányelvek módosításai akkor érvényesek, ha ezen az oldalon vannak közzétéve.

Keress meg

Ha bármilyen kérdése van a jelen adatvédelmi politikával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot velem:

  • Meglátogatva a weboldalunkon ezt az oldalt: https://japan77.net/contact/

2018-08-13

Copyright © Best of Japan , 2021 Minden jog fenntartva.